OM OSS

Jonas Vildmark Bushcraftcenter

Vad är Jonas Vildmark Bushcraftcenter?

En kursgård som vill förmedla vildmarkskunskap och naturlig miljömedvetenhet.

Jonas Vildmark Bushcraftcenter erbjuder Vildmarkskunskap i form av kurser, guidningar, föreläsningar och events. Lär dig hantera eld och yxa på ett säkert vis. Ta din Jägarexamen och motorsågskörkort. Allt inramat av Bergslagens vackra och djupa skogar.

Sedan 2008 har Jonas & Therese Landolsi inspirerat till naturvistelser genom att dela med sig av sina erfarenheter av Bushcraft & Överlevnad. De är passionerade över att sprida kunskap om den fantastiska natur som vi alla är en del av. Ju mer vi kan om vår natur, desto större är chansen att vi tar hand om den på bästa vis.

Bushcraft är det mer rustika friluftslivet då vi lever av och med naturen på ett naturligt, hållbart och respektfullt vis. Överlevnad skapar trygghet och en säkerhetsmarginal där människan kan ta hand om sig själv, och andra, även i en krissituation. Jonas Vildmark Bushcraftcenter vill bidraga till en hållbar och kreativ förvaltning av skog, vilt och vildmarkskultur.

Med huvudbas på gården i Riddarhyttan erbjuder Jonas & Therese kurser, föreläsningar och event med fokus på ämnen som eldkunskap, fältmässig slöjd, jägarexamen, spårning, motorsågskörkort, navigering, krispsykologi, naturguidningar, användbara växter och familjebushcraft.

Ni kan träffa Jonas, Therese och deras instruktörer på gården i Riddarhyttan eller på olika uppdrag Jonas Vildmark Bushcraftcenter har hos sina samarbetspartners ute i landet.

Vårt syfte och mål

Syftet med Jonas Vildmark Bushcraftcenter är att utforska, praktisera och förmedla kunskap om Bushcraft och Överlevnad, så att kunskapen blir en naturlig, okonstlad och inspirerande del av människors vardag.

Jonas Vildmark Bushcraftcenters mål är att bidra till en ökad medvetenhet om naturen, att människan är en del av den och hur vi på bästa sätt kan förvalta den.

 

Vi ses i skogen!

 

Följ oss även gärna via Facebook, Instagram och Youtube

 

För att läsa mer om Jonas bakgrund, klicka HÄR.

Foto: Per Groth

Skräddar­sydda
kurser och event

Jonas Vildmark Bushcraftcenter har gedigen erfarenhet av att projektleda allt ifrån stora internationella evenemang till individuell coaching. Genom att skräddarsy din kurs och upplevelse till att passa just dina behov får du ut maximalt av din investerade tid.

Jonas Vildmark Bushcraftcenter är i dag ett inspirerande nav i ett stort kontaktnät av sakkunniga människor som lever för Bushcraft och Överlevnad. Detta gör att Jonas Vildmark Bushcraftcenter är heltäckande inom dessa ämnen och kan koppla samman rätt människor med rätt kunskap och med rätt inramning vid varje tillfälle; ditt tillfälle.

Tveka ej att kontakta oss så gör vi tillsammans verklighet av din idé.

Varmt välkommen!

Om inget annat anges är allt material (texter, bilder och filmer) som publiceras på Jonas Vildmark Bushcraftcenters hemsida skapat och ägs av Jonas Vildmark Bushcraftcenter. Om materialet används i något annat sammanhang måste Jonas Vildmark Bushcraftcenter omnämnas.

info@jonasvildmark.com

Jonas +46 70 620 51 66
Therese +46 73 270 61 24

Jonas Vildmark Bushcraftcenter
c/o Landolsi
Lienshyttans Herrgård
Hyttvägen 1
739 93  Riddarhyttan

KARTA

Orgnr: 559110-4608 (Lienshyttans Herrgård AB)

BG: 580-5254

Swish: 123 232 56 11

På Jonas Vildmark Bushcraftcenter brinner vi för kunskapen om det mer rustika friluftslivet. Vi erbjuder kurser, event och konferens med fokus på Bushcraft, Överlevnad och Jägarexamen. Varmt välkommen att följa med oss längre in i naturen!

Om inget annat anges är allt material (texter, bilder och filmer) som publiceras på Jonas Vildmark Bushcraftcenters hemsida skapat och ägs av Jonas Vildmark Bushcraftcenter. Om materialet används i något annat sammanhang måste Jonas Vildmark Bushcraftcenter omnämnas.

Copyright © 2008-2021 Jonas Vildmark Bushcraftcenter