GDPR

information om vår integritetspolicy

Jonas Vildmark Bushcraftcenter värnar om din integritet. Från och med 25 maj 2018 gäller nya EU-regler för hantering av personuppgifter. Därför vill vi ta tillfället i akt att informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Om dina personuppgifter finns i vår databas så är det för att vi skall kunna kontakta dig med kunskap, inspiration, nyheter och erbjudanden. Vi använder även dina personuppgifter för att kunna leverera de tjänster som du beställer av oss. Vi vill härmed bekräfta att du kan känna dig trygg i att vi hanterar dina personuppgifter med största möjliga integritet.

Vilka uppgifter samlar Jonas Vildmark Bushcraftcenter in?

Vi har dina kontaktuppgifter registrerade antingen för att du eller din organisation har varit eller är kund till oss, du har gått en workshop hos oss eller du har någon gång anmält att du vill ha kommunikation från oss. De personuppgifter vi registrerar när du blir kund hos oss är e-postadress, postadress och namn. Jonas Vildmark Bushcraftcenter har fått dina kontaktuppgifter när du eller din organisation har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev, beställt en vara i vår handelsbod eller har tagit del av någon av våra föreläsningar, kurser eller workshops. Skulle du delta i någon av våra kurser ber vi ibland om kompletterande uppgifter. Dessa uppgifter samlas in av säkerhetsskäl. Informationen hanteras då av kursansvarig under det aktuella kurstillfället. Därefter raderas informationen. När vi sänder dig en faktura för att du tagit del av någon av Jonas Vildmark Bushcraftcenters produkter eller tjänster, efterfrågar vi aldrig personnummer, kontouppgifter eller information om bank- och kreditkort. I det fallet du beställer en vara av oss som postas och vi därmed tar del av din postadress, används postadressen inte för annat syfte än att leverera aktuell beställning.

Vår websida nyttjar Google Analytics, vilken är en cookie, för att samla in data kring användarbeteende. 

Hur använder Jonas Vildmark Bushcraftcenter uppgifterna?

Vi använder enbart dina uppgifter för att skicka nyhetsbrev (med information, tips och inspiration, om du valt att prenumerera på nyhetsbrevet) och i förekommande fall fakturera de varor eller tjänster du beställt av oss. Vi säljer eller ger inte bort dina personuppgifter till tredje part, utan ditt medgivande.

Dina val och rättigheter

Självklart har du rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig i vårt register, att få dem rättade eller raderade och du kan säga nej till direktmarknadsföring från oss. Du kan när som helst avregistrera dig från Jonas Vildmark Bushcraftcenters nyhetsbrev genom att klicka på länken längst ned i nyhetsbrevet. Om du väljer att bli borttagen från vår databas, så tar vi bort dina kontaktuppgifter helt men du är när som helst välkommen att kontakta oss igen om intresse finns för dialog med oss.

Det krävs inga åtgärder från din sida om du vill att vi behåller din eventuella information som tidigare.

Om du inte redan gör det, så är du varmt välkommen att börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, genom att klicka HÄR.