Skräddarsydda kurser, föreläsningar, rådgivningar och event. Förvaltning och ledutveckling.

Få du ut maximalt av din vision och din investerade tid

Vi lyssnar, utformar och coachar skräddarsytt

Jonas Vildmark Bushcraftcenter har gedigen erfarenhet av att projektleda allt ifrån stora internationella evenemang till individuell coaching. Genom att skräddarsy din kurs, ert event, rådgivning eller projekt, hjälper vi dig och din organisation att få ut maximalt av  investeradd tid.

Jonas Vildmark Bushcraftcenter är i dag ett inspirerande nav i ett stort kontaktnät av sakkunniga människor som lever för Bushcraft, Överlevnad och Beredskap. Detta gör att Jonas Vildmark Bushcraftcenter är heltäckande inom dessa ämnen och kan koppla samman rätt människor med rätt kunskap och med rätt inramning vid varje tillfälle – ditt tillfälle.

Therese och Jonas Landolsi, grundare och ägare av företaget, har genom åren samlat på sig erfarenheter vilka idag utgör stommen för Jonas Vildmark Bushcraftcenter. Med inrikting Bushcraft, Överlevnad, Beredskap, Naturturism och Ledutveckling besitter de kunskap om entreprenörskap, säkerhet, hållbarhet, projektledning, marknadsföring och förvaltning. Dessa erfarenheter delar de gärna med sig av, inte minst via företagets skräddasydda tjänster.

Jonas Vildmark Bushcraftcenter skräddarsyr kurser, föreläsningar, event och rådgivningar åt både privatpersoner, föreningar, företag och myndigheter. Vare sig det handlar om strapatsplanering, smide, första hjälpen, jaktskytte, företagsamhet eller olika spännande projekt inom förvaltning, produktutveckling och naturturism.

Ska du ut på ditt livs äventyr? Vandra genom djungel? Genomföra din första övernattningshelg utomhus med familjen? Paddla längs Sveriges kust? Funderar du på att bli egen företagare inom friluftsliv? Eller ska du ställa upp i en utmanande TV-produktion? Vi kan hjälpa dig både under dina förberedelser, genomförandet samt utvärderandet.

Ska din kommun anlägga en vandringsled för ökad folkhälsa, folkbildning och besöksnäring? Vi kan hjälpa er med er Ledutveckling.

Ska ert företag utveckla en ny spännande produkt inom Outdoorsegmentet? Vi kan stötta er i er Produktutveckling.

 

Skräddarsydd rådgivning

Allt börjar med en idé, en önskan. Grunda alltid din vision på din erfarenhet och komplettera sedan med aktuell kunskap. Ibland kan ett erfaret bollplank vara ovärderligt för en växande idé, redan då den är i sin linda. Det är här Jonas Vildmark Bushcraftcenter kommer in. Tveka ej att boka in en rådgivningssession med oss för att testa din idé. Vi brinner för att stötta, inspirera och sprida kunskap. Första rådgivningsmötet är alltid kostnadsfritt och om du känner att du vill ha löpande coaching genom ditt projekt så ger vi dig ett förslag på en mer djuplodande plan.

 

Skräddarsydda evenemang

Det kan exempelvis handla om skräddarsydd guidening i fält, en workshop förlagt på en speciell plats och tidpunkt, en föreläsning, ett flerdygnsevent utformat för att passa just dig ensam, dig, ditt team och dina vänner, arbetskollegor eller en större publik. Låt fantasin sprudla, så strukturerar vi de kreativa ramarna på bästa vis vad gäller innehåll och logistik. Efter vår inledande kontakt återkopplar vi till dig med ett förslag på hur vi på bästa vis kan hjälpa dig och ditt projekt i en kreativ riktning.

 

Föreläsningar

Nedan följer några exempel på uppskattade föreläsningar vi brukar hålla både fysiskt och digitalt.

Vad är Bushcraft, vad är Överlevnad och vad är Beredskap? – En inspirerande föreläsning om vår definition av de två ämnena.

Krishantering ur olika aspekter – Tips till naturturismföretagare om säkerhetstänk både fältmässigt i nuet samt företagsamhetsmässigt på längre sikt.

Inför din Jägarexamen – Information och tips till dig som funderar på att ta Jägarexamen.

Naturturism och näringsliv i Västmanland – Vad betyder naturturismen för vårt län och hur kan andra natursköna län utveckla sin Naturturism?

Eggverktyg – Kniv, yxa och såg. Historia, design, val och underhåll av vassa verktyg.

Hemberedskap – Prepping är beredskap inför en kris i stadsmiljö eller på landsbygd. Hur kan din hemberedskap förbättras?

Ledutveckling – Hållbara vistelser i vår natur kräver smarta stigval.

 

Boka in ett samtal

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka in ditt första kostnadsfria möte. Tag klivet och förverkliga din eller din organisations idé!

info@jonasvildmark.com

Jonas_Vildmark_Bushcraftcenter_Therese_Jonas_Landolsi_Foto_Per_Groth_007b
Jonas_Vildmark_Bushcraftcenter_Foto_Jonas_Landolsi_23905

Skräddar­sydda
kurser och event

Jonas Vildmark Bushcraftcenter har gedigen erfarenhet av att projektleda allt ifrån stora internationella evenemang till individuell coaching. Genom att skräddarsy din kurs och upplevelse till att passa just dina behov får du ut maximalt av din investerade tid.

Jonas Vildmark Bushcraftcenter är i dag ett inspirerande nav i ett stort kontaktnät av sakkunniga människor som lever för Bushcraft och Överlevnad. Detta gör att Jonas Vildmark Bushcraftcenter är heltäckande inom dessa ämnen och kan koppla samman rätt människor med rätt kunskap och med rätt inramning vid varje tillfälle; ditt tillfälle.

Tveka ej att kontakta oss så gör vi tillsammans verklighet av din idé.

Varmt välkommen!