Välkommen till vår nya hemsida!

av | 11 sep, 2019 | Övrigt

Vi utvecklar ständigt denna vår nya hemsida. Och vi hoppas att du här kan finna kunskap och inspiration till ett stärkande vildmarksliv.

I 11 år hade vi glädjen att använda den trogna gamla bloggen Jonas Vildmark som vår huvudplattform för att nå ut med information. Nu mera är detta vår huvudsakliga plattform på webben.

Vi är mycket glada för det trevliga samarbetet med våra vänner Maria och Caroline på Creative Mill, vilket bland annat resulterat i denna fina hemsida.

I och med denna nya plattform har vi möjlighet att på ett mer lättillgängligt vis erbjuda dig kunskap, inspiration samt möjlighet till onlinebokning av våra kurser. Allt inramat av vårt företags nya visuella profil, inspirerad av Bergslagens grönblå slaggstensfärg och gamla tiders typsnitt.

Den gamla bloggen lever glädjande nog vidare i nytt format här på den nya hemsida. Vi fyller löpande på den nya bloggen med utvalda inlägg från den gamla, uppblandat med nya inlägg.

Varmt välkommen att surfa runt här på hemsidan och tveka ej att kontakta oss om du har feedback, eller upptäcker något som behöver justeras här på hemsidan. Tack för hjälpen på förhand!

Vänligen

Jonas & Therese

Jonas Vildmark Bushcraftcenter

 

Arkiv