Boende

Fridfull sömn i historisk miljö

Boende

Rustikt och enkelt boende med historiens vingslag. Drängstugan erbjuden en nostalgisk stämning från farmor och farfars tid.

Övernattning för konferens- och kursdeltagare kan ske i gårdens gamla knuttimrade Drängstuga. Boendet är stämningsfullt, spartanskt, kompakt och rymmer sex stycken moderna färdigbäddade sängar. Drängstugan har inget rinnande vatten, men nybyggda torrdass finns på gården. Duschmöjlighet finns kostnadsfritt för Jonas Vildmark Bushcraftcenters kursdeltagare på närliggande camping. Om du som konferens- eller kursdeltagare skulle vilja spendera någon av nätterna utomhus så är det självklart också ett alternativ.

Konferens

Låt oss ta hand om ditt möte eller konferens. I rustik gårdsmiljö, i Bergslagens vackra natur, kan kreativitet och inspiration flöda.

Jonas Vildmark Bushcraftcenter är en pittoresk kursgård i almogestil med de praktiska faciliteter som kan tänkas behövas för din konferens.

Den stämningsfulla Drängstugan huserar ett boende för upp till sex personer.

I gårdens Orangeri serveras rustik husmanskost och ljuvligt fikabröd.

I Ateljén – gårdens moderna föreläsningssal – finner du projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock och anteckningsmaterial.

Jonas Vildmark Bushcraftcenter har även en mysig Slöjdverkstad samt en Lektionssal utomhus komplett med sittkubbar, eldstad och segelduk som skydd mot sol och regn.

Vildmarks­kaffe

Anlita oss för matlagning under ditt event – oavsett om du önskar kokkaffe och hembakta bullar runt brasan eller en tre rätters middag under bar himmel.

Vildmarkskaffe är en del av Jonas Vildmark Bushcraftcenter där vi hyllar den magiskt goda och ständigt så närvarande vildmarksdrycken kaffe samt den stärkande utomhusmaten. Det är en ynnest att få sätta sig ned för en lugn stunds fika, efter att ha fyllt lungorna med frisk skogsluft, oavsett om det handlar om en snabbfika längs ensamvandringen eller en helkvälls matlagning tillsammans med vänner över en öppen eld.

Klicka för att komma till menyn

 

Skräddar­sydda
kurser och event

Jonas Vildmark Bushcraftcenter har gedigen erfarenhet av att projektleda allt ifrån stora internationella evenemang till individuell coaching. Genom att skräddarsy din kurs och upplevelse till att passa just dina behov får du ut maximalt av din investerade tid.

Jonas Vildmark Bushcraftcenter är i dag ett inspirerande nav i ett stort kontaktnät av sakkunniga människor som lever för Bushcraft och Överlevnad. Detta gör att Jonas Vildmark Bushcraftcenter är heltäckande inom dessa ämnen och kan koppla samman rätt människor med rätt kunskap och med rätt inramning vid varje tillfälle; ditt tillfälle.

Tveka ej att kontakta oss så gör vi tillsammans verklighet av din idé.

Varmt välkommen!