Konferens & Catering

Konferens

Låt oss ta hand om ditt möte eller konferens! I rustik gårdsmiljö, i Bergslagens vackra natur kan kreativitet och inspiration flöda.

På Jonas Vildmark Bushcraftcenter finner du möteslokaler i almogestil – från vår lektionssal i det gröna till ett modernt utrustat konferensrum med flexibel möblering.

Vi serverar vällagad mat och hembakt från gårdens eget kök, med fokus på närodlade råvaror i säsong.

Varmt välkommen att konferera hos oss på Jonas Vildmark Bushcraftcenter.

I vårt dagkonferenspaket ingår:

 • Möteslokal
 • Frukt, kaffe, thé och lättdryck i konferensrummet
 • Teknisk utrustning:
  • Projektor
  • Filmduk
  • Whiteboard
  • Blädderblock
  • Anteckningsmaterial

Måltider såsom förmiddagsfika, eftermiddagsfika, lunch och middag skräddarsys vid förfrågan. Komplettera gärna ditt möte med någon av våra uppskattade bushcraftaktiviteter.

Foto: Per Groth

Catering

Vildmarkskaffe är en del av Jonas Vildmark Bushcraftcenter där vi hyllar den magiskt goda och ständigt så närvarande vildmarksdrycken kaffe samt den stärkande utomhusmaten.

Det är en ynnest att få sätta sig ned för en lugn stunds fika, efter att ha fyllt lungorna med frisk skogsluft, oavsett om det handlar om en snabbfika längs ensamvandringen eller en helkvälls matlagning tillsammans med vänner över en öppen eld.

Låt oss laga maten till ditt evenemang! Oavsett om du planerar en trerätters middag till styrelsemötet, en picnic i det gröna eller en matlagningsaktivitet över öppen eld har vi det som krävs för att hjälpa dig.

Vi serverar vällagad mat och hembakt från gårdens eget kök, med fokus på närodlade råvaror i säsong.

Klicka här för menyförslag

Skräddar­sydda
kurser och event

Jonas Vildmark Bushcraftcenter har gedigen erfarenhet av att projektleda allt ifrån stora internationella evenemang till individuell coaching. Genom att skräddarsy din kurs och upplevelse till att passa just dina behov får du ut maximalt av din investerade tid.

Jonas Vildmark Bushcraftcenter är i dag ett inspirerande nav i ett stort kontaktnät av sakkunniga människor som lever för Bushcraft och Överlevnad. Detta gör att Jonas Vildmark Bushcraftcenter är heltäckande inom dessa ämnen och kan koppla samman rätt människor med rätt kunskap och med rätt inramning vid varje tillfälle; ditt tillfälle.

Tveka ej att kontakta oss så gör vi tillsammans verklighet av din idé.

Varmt välkommen!