Jonas Vildmark Bushcraftcenter nominerade till Stora Turismpriset 2019

av | 6 sep, 2019 | Naturturism, Nyheter

Vi känner stor glädje och ödmjukhet inför att Västmanlands näring och allmänhet har nominerat oss till Stora Turismpriset 2019

Vi är tre aktörer i länet som nominerats och för oss är det en ära att få omnämnas i detta sällskap. Vi som är nominerade är:

1. Genbergs sommarcafé
2. Jonas Vildmark Bushcraftcenter
3. Wirsbo herrgård

Stora Turismpriset tilldelas aktörer som på ett nytänkande och innovativt sätt bidragit till utvecklingen av besöksnäringen på ett hållbart vis. Finalen går av stapeln i Stockholm den 4:e december.

Denna nominering inspirerar vårt engagemang för att sprida gammal och ny vildmarkskunskap för att stärka individen och miljömedvetenheten. Människan är en del av naturen, vårt hem, och ju mer vi kan om naturen, skogen och viltet, ju mer hemma känner vi oss på naturens villkor. Och då är chansen större att vi vill ta väl hand om vår vackra natur.

För oss betyder denna nominering extra mycket då vi verkligen brinner för nomineringens tre huvudkriterier:

Hållbarhet – Pristagaren utvecklar metodiskt och målmedvetet en hållbar verksamhet (ekonomiskt, socialt och miljömässigt).

Kunskap – Pristagaren utvecklar, sprider och delar nya färdigheter och kunskaper för att stärka besöksnäringen.

Utveckling – Pristagaren bidrar till nytänkande och innovativ utveckling av besöksnäringen.

 

Mer Bushcraft åt folket

Det känns inspirerande att få vara en del av att föra in Bushcraft och Överlevnad – ett mer rustikt friluftsliv med historisk anknytning, i den moderna besöksnäringen och naturturismen. Det finns ett fantastiskt stort sug efter kunskap hos våra besökare – Bushcraft är Sustainability!

 

Var med och påverka du också

Du kan rösta på din favoritkandidat till utmärkelsen fram till den 8:e september 2019. Så om du vill se Jonas Vildmark Bushcraftcenter gå till finalen den 4:e december, blir vi ödmjukt glada om du röstar på oss genom att klicka HÄR.
På samma sida kan du även läsa hur nomineringarna lyder.

Ha en fin dag och sköt om varandra och skogen!
Vänligen
Jonas & Therese

Arkiv

Kategorier

Om inget annat anges är allt material (texter, bilder och filmer) som publiceras på Jonas Vildmark Bushcraftcenters hemsida skapat och ägs av Jonas Vildmark Bushcraftcenter. Om materialet används i något annat sammanhang måste Jonas Vildmark Bushcraftcenter omnämnas.

info@jonasvildmark.com

Jonas +46 70 620 51 66
Therese +46 73 270 61 24

Jonas Vildmark Bushcraftcenter
c/o Landolsi
Lienshyttans Herrgård
Hyttvägen 1
739 93  Riddarhyttan

KARTA

Orgnr: 559110-4608 (Lienshyttans Herrgård AB)

BG: 580-5254

Swish: 123 232 56 11

På Jonas Vildmark Bushcraftcenter brinner vi för kunskapen om det mer rustika friluftslivet. Vi erbjuder kurser, event och konferens med fokus på Bushcraft, Överlevnad och Jägarexamen. Varmt välkommen att följa med oss längre in i naturen!

Om inget annat anges är allt material (texter, bilder och filmer) som publiceras på Jonas Vildmark Bushcraftcenters hemsida skapat och ägs av Jonas Vildmark Bushcraftcenter. Om materialet används i något annat sammanhang måste Jonas Vildmark Bushcraftcenter omnämnas.

Copyright © 2008-2021 Jonas Vildmark Bushcraftcenter